vi är glada att du kontaktar oss

Har du några frågor eller funderingar till oss så är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Inget ärende är för stort eller för litet. Du kanske är på jakt efter ett nytt jobb eller vill ha hjälp med rekrytering eller karriärscoaching. Oavsett ärende så uppskattar vi den personliga kontakten mer än något annat.
Om du helst av allt vill träffa oss fysiskt så håller vi till i fräscha lokaler på Elektrogatan 10 i Solna Strand. Vi är stolta över vårt kontor på ett av Stockholms bästa kontorshotell och tycker att det vore roligt om du ville komma förbi på en fika eller bara ett trevligt samtal. Även om vi jobbar hårt så behöver vi tanka energi också. Av erfarenhet vet vi också att samtal är den bästa källan till nya kreativa tankar och idéer kring hur vi kan utvecklas och bli ännu bättre.

Om du vill komma i kontakt med We Quest’s kundtjänst så når du oss på följande kontaktvägar: Telefonnummer: 070 978 84 44
Mail: Hello@wequest.se
Om du i stället vill komma i kontakt med en specifik person så hittar du kontaktuppgifterna till våra medarbetare nedan.